STARTERS/ ZIJ-INSTROMERS/ BBL-ERS

Vacature, Zundert

Het bedrijf:

Boot & Dart is een dynamisch boomkwekerijbedrijf gericht op het leveren van een totaalpakket beplanting voor toepassing in grootschalige groenprojecten in stedelijke en landschappelijke gebieden binnen heel Europa. Hoogwaardige kwaliteitsproducten, enthousiasme en oplossingsgericht denken vormen de basis van het succes. Met eigen productlocatie locaties met een oppervlakte van circa 150 ha in zowel Zundert als Boskoop zijn wij in staat een groot deel van de producten zelf te ontwikkelen en te produceren:

in Zundert:

In Zundert verladen en kweken wij heesters, rozen, laanbomen en solitairs voor onze klanten.

Het loods/kwekerij team in Zundert bestaat uit ca. 35 vaste enthousiaste loods en kwekerij medewerkers die vaak in kleinere teams werken.

Het team:

Op verschillende afdelingen wordt er in kleinere teams met gemotiveerde en gezellige collega’s gewerkt. Zo kan je aan de slag bij de productieafdeling van Laan en straatbomen, Bos & Haag plantsoen, Spillen & Solitairs of bij de logistiek afdeling die de ontvangst, uitverdeling en verlading van onze producten naar onze klanten verzorgt. Afhankelijk van je interesses en ambities wordt je toegevoegd aan een gezellig team dat het beste bij past.

De werkzaamheden:
Wij stellen een uitgebreid inwerk en opleidingsprogramma met je op, gericht op jouw interesses en ambities binnen ons bedrijf.

Mogelijke werkzaamheden (afhankelijk van je interesse en ambities) zijn bijvoorbeeld:

 • Planten van de nieuwe productie
 • Verzorgen, snoeien en aanbinden van laanbomen, spillen en solitairs, kortom het kweken tot een kwalitatief hoogwaardig leverbaar product
 • Onkruidbestrijding, gewasbescherming
 • Rooien, sorteren en afleveren van leverbaar product
 • Ontvangst inkomende goederen van leveranciers
 • Ingangs- en kwaliteitscontrole
 • Orderpicking
 • Verpakken, comprimeren en verladen uitgaande goederen naar onze klanten

Functie eisen/Eigenschappen:

 • Je hebt gezonde werklust en ambities om bij een boomkwekerijbedrijf te werken
 • Goede beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Ambitie om jezelf te ontwikkelen

Wij bieden de juiste kandidaat:

Een leuke baan in een enthousiast en gemotiveerd team bij een gerenommeerd dynamisch bedrijf met de mogelijkheid om je zelf verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen. Wij betalen je opleiding en je wordt doorbetaald tijdens opleidingsdagen! Vanzelfsprekend een passend salaris. Daarnaast 25 vakantiedagen en 8,25% vakantiegeld. Een jaarrooster waarbij de twee weken kerstvakantie vrij geroosterd zijn. Mogelijkheid tot het maken van overuren in het afleverseizoen op basis van  tijd-voor-tijd (overwerkuren gemaakt in het afleverseizoen worden verhoogd met de overwerktoeslag en omgezet in verlofuren welke dan in de zomer opgenomen kunnen worden) of overuren worden uitbetaald. Pensioenopbouw bij het Stichting BPL Pensioen. Een aanvullende verzekering voor arbeidsongeschiktheid via Sazas.

Interesse in deze vacature?

Neem contact op!

G. Mutsaers | W. Oomen

Deel via:

Werken bij Boot & Dart!

Onze vacatures

Ons succes als groenleverancier maakt dat we als groeiend bedrijf altijd op zoek zijn naar talent. Lees meer over de mogelijkheden om deel uit te maken van ons team. Bekijk onze openstaande vacatures of kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Dan vertellen we je graag waarom Boot & Dart een geweldige plek is om te werken!

Klantenportal

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
> Aanmelden
> Wachtwoord vergeten