MEEWERKEND VOORMAN LOGISTIEKE VERLADING LAANBOMEN

Vacature, Zundert

Het bedrijf:

Boot & Dart is een dynamisch boomkwekerijbedrijf gericht op het leveren van een totaalpakket beplanting voor toepassing in grootschalige groenprojecten in stedelijke en landschappelijke gebieden binnen heel Europa. Hoogwaardige kwaliteitsproducten, enthousiasme en oplossingsgericht denken vormen de basis van het succes. Met eigen productlocatie locaties met een oppervlakte van circa 150 ha in zowel Zundert als Boskoop zijn wij in staat een groot deel van de producten zelf te ontwikkelen en te produceren.

In Zundert:

In Zundert verladen en kweken wij heesters, rozen, laanbomen en solitairs voor onze klanten. Het loods/kwekerij team in Zundert bestaat uit ca. 35 vaste enthousiaste loods en kwekerij medewerkers die vaak in kleinere teams werken.

Het team:

Het gezellige logistieke team van de verlading van de laanbomen bestaat uit ca. 9 gemotiveerde vakkrachten. In het afleverseizoen zorgen zij met behulp van een mobiele kraan, voor het lossen en laden van de laanbomen. Bij grote drukte wordt tevens gewerkt met extra machines van een loonwerker.

De werkzaamheden:

In het afleverseizoen zorg je als meewerkend voorman dat de verlading van de laanbomen op rolletjes loopt. Je zorgt met het team dat de laanbomen correct en tijdig verladen worden. Je coördineert het lossen van binnenkomende bomen en het laden van uitgaande bomen. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole communiceert hier ook over met de afdeling verkoop en inkoop. Je bent de verbindende schakel tussen de planning en jouw team wat het (over) laden van de laanbomen verzorgt. Bij grote drukte stuur je naast je eigen team ook de loonwerker aan die voor extra capaciteit zorgt. Je communiceert over de voorraad bomen die in de kluitenrekken staan met inkoop die er voor zorgt dat dit in het ICT systeem correct geadministreerd wordt.  

Tijd voor tijd (in het afleverseizoen meer uren en in de zomer minder uren) behoort tot de mogelijkheden.

Functie eisen/eigenschappen:

• Sortiments- en kwaliteitskennis van laanbomen
• MBO+ werk en denk niveau
• Nederlandse taal goed kunnen lezen, schrijven en spreken
• Kunnen coördineren en het overzicht houden ook in drukke situaties
• Medewerkers aan kunnen sturen zodat een optimale teamprestatie behaald wordt
• Orde, netheid en kwaliteitsbesef staan hoog in het vaandel

Wij bieden de juiste kandidaat:

Een leuke baan in een enthousiast en gemotiveerd team bij een gerenommeerd dynamisch bedrijf met de mogelijkheid om je zelf verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen. Vanzelfsprekend een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast 25 vakantiedagen en 8,25% vakantiegeld. Een jaarrooster waarbij de twee weken kerstvakantie vrij geroosterd zijn. Mogelijkheid tot het maken van overuren in het afleverseizoen op basis van  tijd-voor-tijd (overwerkuren gemaakt in het afleverseizoen worden verhoogd met de overwerktoeslag en omgezet in verlofuren welke dan in de zomer opgenomen kunnen worden) of overuren worden uitbetaald. Pensioenopbouw bij het Stichting BPL Pensioen. Een aanvullende verzekering voor arbeidsongeschiktheid via Sazas.

Interesse in deze vacature?

Neem contact op!

W. Oomen

Deel via:

Werken bij Boot & Dart!

Onze vacatures

Ons succes als groenleverancier maakt dat we als groeiend bedrijf altijd op zoek zijn naar talent. Lees meer over de mogelijkheden om deel uit te maken van ons team. Bekijk onze openstaande vacatures of kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Dan vertellen we je graag waarom Boot & Dart een geweldige plek is om te werken!

Klantenportal

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
> Aanmelden
> Wachtwoord vergeten