LOGISTIEK COÖRDINATOR LAANBOMEN

Vacature, Zundert

Werk je graag in een groene omgeving in de logistiek en ben jij diegene die de logistieke processen dagelijks kan coördineren en waar nodig te verbeteren? Wordt jij uitgedaagd om met een team onze doelen te bereiken? Ben jij resultaat- en oplossingsgericht? Kom dan werken bij Boot & Dart Boomkwekerijen in Zundert.

Ons bedrijf:
Boot & Dart is een dynamisch boomkwekerijbedrijf gericht op het leveren van een totaalpakket beplanting voor toepassing in grootschalige groenprojecten in stedelijke en landschappelijke gebieden binnen heel Europa. Hoogwaardige kwaliteitsproducten, enthousiasme en oplossingsgericht denken vormen de basis van het succes.

Jouw werkdag:
Op jouw werkdag wisselen kantoorwerkzaamheden en de coördinatie buiten op het laadplein zich continu af. Je begint je werkdag met het team in de kantine, onder het genot van een bakje koffie neem je met de teamleden de dag door. De planning en voorbereiding voor deze dag heb je de dag ervoor al gemaakt, de inzet van het personeel heb je besproken met de andere twee managers zodat alles op rolletjes verloopt. Je coördineert het lossen van binnenkomende bomen en je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole hiervan. Je bent de verbindende schakel tussen de planning en jouw team wat het laden van de laanbomen verzorgt. Bij grote drukte stuur je naast je eigen team ook de loonwerker aan die voor extra capaciteit zorgt. Je communiceert over de voorraad bomen die in de kluitenrekken staan met inkoop die ervoor zorgt dat dit in het ICT systeem correct geadministreerd wordt.

Functie eisen/eigenschappen:
• Kunnen coördineren en het overzicht houden ook in drukke situaties;
• MBO werk- en denk niveau;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Sortiments- en kwaliteitskennis van laanbomen is een pre;
• Leidinggeven zodat een optimale teamprestatie behaald wordt;
• Orde, netheid en kwaliteitsbesef staan hoog in het vaandel.

Wat wij jou bieden:
• Een afwisselende baan in een enthousiast en gemotiveerd team in onze nieuwe verzendloods;
• Een goed salaris afhankelijk van kennis en ervaring;
• Mogelijkheid jezelf door te ontwikkelen en opleidingen te volgen;
• 25 vakantiedagen en 8.25% vakantiegeld. Daarbovenop twee weken extra vrij geroosterd in de kerstvakantie;
• Pensioenopbouw bij het Stichting BPL Pensioen. Een aanvullende verzekering voor arbeidsongeschiktheid via Sazas.

Interesse?
Aarzel niet en schrijf een mail naar pz@bootendart.nl. Deze zal vertrouwelijk worden behandeld. Gewoon bellen of whatsappen kan natuurlijk ook! Neem dan contact op met William Oomen via 06-53135707.

Interesse in deze vacature?

Neem contact op!

William Oomen

Deel via:

Werken bij Boot & Dart!

Onze vacatures

Ons succes als groenleverancier maakt dat we als groeiend bedrijf altijd op zoek zijn naar talent. Lees meer over de mogelijkheden om deel uit te maken van ons team. Bekijk onze openstaande vacatures of kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Dan vertellen we je graag waarom Boot & Dart een geweldige plek is om te werken!

Klantenportal

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
> Aanmelden
> Wachtwoord vergeten